Osaamista ja innokasta yrittämistä
– kokenut asiatekstikääntäjä palveluksessasi

Kuten yritykseni nimestä voi päätellä, olen alun perin erikoistunut lokalisointiin: toteutan ammattitaidolla erilaisten tietokoneohjelmistojen, verkkosivujen, käyttöohjeiden sekä mobiilisovellusten käännökset.

Olen toiminut ammattikääntäjänä jo viidentoista vuoden ajan, ja lokalisoinnin ohella minulle onkin kertynyt runsaasti kokemusta myös monenlaisista muista töistä. Olen kääntänyt esimerkiksi lääketieteellisiä tekstejä, markkinointimateriaaleja (myös lyhyitä videoiden tekstityksiä), EU-tekstejä, eri alojen esitelmiä, esitteitä, kyselylomakkeita ja lehdistötiedotteita.

Kääntämisen lisäksi tarjoan yrityksille kielenhuolto- ja oikolukupalveluita, kielellistä konsultointia sekä luovia käännöksiä esimerkiksi markkinointikampanjoita varten. Tällä hetkellä johdan muutamien isojen kansainvälisten brändien suomen kielen tiimejä, missä tehtävässä vastaan suomenkielisten käännösten laadusta, ylläpidän asiakkaiden tyylioppaita ja termitietokantoja sekä osallistun tuotenimien ja sloganeiden ideointiin ennen uusien tuotteiden julkaisua. Jos siis tarvitset apua tehokkaaseen somemarkkinointiin, brändiviestiesi hiomiseen ja Google Ads -mainosten laadintaan suomeksi, tai jos omat tekstisi kaipaavat vielä hiomista ja stilisointia, minä voin auttaa.

Minulla on vankkaa osaamista seuraavilta erikoisaloilta:

  • IT ja sähköinen viestintä
  • Liiketoiminta ja markkinointi
  • Lääketiede ja terveys
  • Auktorisoidut käännökset
  • Digimainonta
  • Turismi ja matkailu
  • Muoti ja vaatetus.

Hallitsen myös hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet ja osaan hyödyntää tätä osaamista esimerkiksi asiakkaiden verkkosivujen lokalisoinnissa ja markkinointikäännöksissä.

Opettelen mielelläni kaikkea uutta, tartun innolla haasteisiin ja omaksun nopeasti uusia asioita. Teen myös erittäin tarkkaa ja huolellista työtä.

Kokenut kielen ammattilainen voi tarjota avaimet yrityksesi menestykseen, joten ota yhteyttä ja kerro, kuinka voin auttaa.